Molim pomoć u istraživanju!

Općenita pitanja i problemi koji se tiču studija psihologije

Moderators: Psihobrucošica =), bakho

Post Reply
Ivana_Psih

Molim pomoć u istraživanju!

Post by Ivana_Psih » 28 May 2012, 19:26

Pozdrav svima!

Moje ime je Ivana, i bivši sam student psihologije na Hrvatskim studijima. Trenutačno magistriram socijalnu psihologiju u Engleskoj, i radim istraživanje na temu stavova o ulasku Hrvatske u EU sa stajališta teorije integrirane prijetnje. Potrebno mi je 100 ispitanika i bila bih neizmjerno zahvalna svima koji imaju volju i želju da riješe moj upitnik (moja molba posebno ide "jačem" spolu, jer je "ljepši" spol puno skloniji rješavanju anketa, ali naravno svi koji su motivirani za rješavanje su dobrodošli :)) . Skupljanje ispitanika se pokazalo puno težim nego što sam očekivala, tako da svatko od vas zainteresiran za sudjelovanje ima moju apsolutnu zahvalnost. Sve se odrađuje online, preko softvera SurveyMonkey, rješavanje upitnika traje otprilike 15ak minuta i sve je potpuno povjerljivo (rezultate ću vidjeti samo ja i moja supervizorica, koja ih ionako neće razumijeti jer ne priča hrvatski ;)). Sve detaljne informacije o mom istraživanju i moji kontakt podaci su u informacijskoj listi koju možete pročitati prije nego što prijeđete na upitnike. Ako itko ima ikakvih pitanja ili nedoumica, neka mi se slobodno obrati. Zahvaljujem svima na pomoći, jer znam da ste sada preko glave u ispitima, i svima želim sreću :).

LInk na istraživanje je:

https://www.surveymonkey.com/s/stavovi_ulazak_u_EU

Svi vi koji ste zainteresirani samo kliknite na link i on će vas odvesti na informacijsku listu gdje možete vidjeti detaljne info. o samom istraživanju i moje kontakt podatke.

Hvala na pomoći svima koji se odluče na sudjelovanje u istraživanju!

User avatar
bakho
Moderator
Posts: 378
Joined: 25 Sep 2007, 22:48
Location: Zagabria

Re: Molim pomoć u istraživanju!

Post by bakho » 15 Jun 2012, 22:53

Eto, stavit ću na fejsbuk stranicu od studentskog kluba. Tu baš ljudi ne zalaze, pa nećeš dobiti baš toliko sudionika. Sretno s tim :mrgreen:
"The only principle that does not inhibit progress is: anything goes."
Paul K. Feyerabend

Ivana_Psih

Re: Molim pomoć u istraživanju!

Post by Ivana_Psih » 19 Jun 2012, 23:27

Hvala puno na pomoći :)! Fejsbuk stranica je definitivno bila uspješna, jer mi se relativno brzo povećao broj ispitanika nakon što sam stavila obavijest na forum, samo mi je žao što nisam prije vidjela poruku da ti ranije zahvalim :). Upitnik je sada zatvoren jer je rok za prikupljanje ispitanika prošao, ali sam uspjela skupiti više od 100, i ovim putem želim zahvaliti svima koji su pripomogli. PUNO HVALA :)!!!!

Ivana

Post Reply