pomoć !

Ovdje možete uputiti pitanja svojim studentskim savjetnicima ili Studentskom zboru Hrvatskih studija.
Post Reply
arijadna

pomoć !

Post by arijadna » 13 Oct 2009, 16:40

Treća sam godina odgojiteljskog studija u Čakovcu, Sveučilište Zagreb! voljela bih upisati diplomski studij na hrvatskim studijima! mogu li, s obzirom da dolazim s Učiteljskog fakulteta? Hvala :D

umiruće drvo

Re: pomoć !

Post by umiruće drvo » 26 Mar 2010, 16:14

:lol: :lol: :lol: Ne mogu vjerovati da joj nitko nije odgovorio!

Pa evo, za sve kojima ubuduće padne na pamet na ovom dijelu foruma pitati ovakve stvari da ne misle da im nijedan kolega s Hrvatskih studija neće pružiti odgovor na pitanje tj. izaći u susret.


Kolegice, na podforumu Općenito postavite svoj problem/pitanje prof.Jurišić (na temi za nju) ili nazovite referadu fakulteta.
Većina studenata Hrvatskih studija osim broja žiro računa ovog fakulteta(za uplatiti školarinu) i informacija o studentskim rokovima(kada su) ništa ne zna niti ih zanima.
Budući da se ne razlikujem mnogo od svojih kolega(osim toga što izbjegavam pokazivati index, jer moj nije dupcetom pun teško zarađenim super ocjenama) ja ne znam smijem li ja, kao student prediplomskog studija Hrvatskih studija upisati diplomski a kamoli možete li vi.
Jedina informacija kojom raspolažem da bilo tko može na diplomski s Komunikologije(bez polaganja razlika) ali i to provjerite na referadi ili kod prof Jurišić na forumu.
Broj referade vam je na stranici Hrvatskih studija.
Sretno!

Post Reply