Studentski savjetnici - Filozofija

Ovdje možete uputiti pitanja svojim studentskim savjetnicima ili Studentskom zboru Hrvatskih studija.
Post Reply
shime

Studentski savjetnici - Filozofija

Post by shime » 15 Oct 2008, 22:52

Dragi nasi filozofi!

Uz mail adresu, tutor.filoz@gmail.com, otvorili smo i ovaj topic kako bismo vam mogli biti pri ruci kad god vam zatreba. Ovdje mozete postavljati pitanja vezana uz fax, studij, izborne kolegije, TZPove, studomat (kad proradi imati cete vise pitanja :wink: ), ISVU.... Nekako smo prvenstveno ovo namjenili brucosima koji se jos nisu u svemu snasli ali i ostalim studentima koje zahvaca ISVU sustav i studomat. Da ne duljim, sva pitanja koja imate slobodno pitajte, a mi smo ovdje da vam pokusamo u najkracem mogucem roku odgovoriti na njih. Ako ne samostalno, onda uz pomoc profesora ili starijih (i mudrijih) kolega.
Budite nam dobri, vrijedni i marljivi!!! Drzimo vam fige, sretno !! :cheereader:

shime

Re: Studentski savjetnici - Filozofija

Post by shime » 15 Oct 2008, 23:02

I da vam odmah kazem, sastanak s brucosima i studentima druge godine biti ce u petak u 14:20 u dvorani vukovar. Predstaviti ce vam se studentski savjetnici koji ce proci kroz nastavni program za prvu godinu, podijeliti vas u grupe po abecedi tako da svakako dodjite da znate tko je vas savjetnik. Razgovarati cemo jos i o nacinu studiranja po Bologni, ISVU, profesorima, vasim dojmovima i ko zna cemu jos. :wink: :wink: :wink: Vidimo se u petak! pozdrav svima!!

shime

Re: Studentski savjetnici - Filozofija

Post by shime » 16 Oct 2008, 23:11

Mala promjena!! Prof. Sekulic je prebacila predavanja u vrijeme kada je trebao biti sastanak s brucosima tako da je sastanak pomaknut za 12:45 u dvorani Varazdin!

Saga

Re: Studentski savjetnici - Filozofija

Post by Saga » 19 Oct 2008, 14:35

ehh ja nisam pojma imala da je u petak bio sastanak sa SS-om, pa ono...se moze kak saznat koji je moj?!

shime

Re: Studentski savjetnici - Filozofija

Post by shime » 20 Oct 2008, 09:16

Nije vas puno doslo (citaj: bilo ih je samo osmero), tako da nisam ni podijelila studente. Budemo se dogovorili jedan dan kad vama pase da se nadjemo. Ali onda stvarno morate svi doci jer inace sve ovo sa savjetovanjem nema nekog prevelikog smisla. Doci cu na jedno predavanje da se dogovorimo.

selena13

Re: Studentski savjetnici - Filozofija

Post by selena13 » 23 Nov 2008, 13:42

ja imam pitanje vezano za grčki. Dal se isplati žaliti na profesora Zubovića da loše predaje, skoro ništa ne objašnjava i tempo predavanja mu je preteško za pratiti pogotovo za ljude koji nikad nisu učini grčki (a to nas je 9 od 10) i još k tome obrašujemo knjigu na engleskom koja obrašuje grčki ( a mislim da svi kojima ide engleski su svjesni da se neke stvari ne daju doslovno prevesti i da je malo teže pratiti engleski prijevod grčke gramatike nego što bi to bilo na našem materinjem jeziku) ? Mislim, jel se ikad itko žalio na nekog profesora, a da je to dalo neke rezultate? i kome se uopće mogu obratiti ako uzmemo u obzir da ne želim ići direktno Zuboviću jer ima velike šanse da me zapamti i onda namjerno sruši? svi prijedlozi su dobrodošli! :?

rene_descartes

Re: Studentski savjetnici - Filozofija

Post by rene_descartes » 23 Nov 2008, 14:16

selena13 wrote:ja imam pitanje vezano za grčki. Dal se isplati žaliti na profesora Zubovića da loše predaje, skoro ništa ne objašnjava i tempo predavanja mu je preteško za pratiti pogotovo za ljude koji nikad nisu učini grčki (a to nas je 9 od 10) i još k tome obrašujemo knjigu na engleskom koja obrašuje grčki ( a mislim da svi kojima ide engleski su svjesni da se neke stvari ne daju doslovno prevesti i da je malo teže pratiti engleski prijevod grčke gramatike nego što bi to bilo na našem materinjem jeziku) ? Mislim, jel se ikad itko žalio na nekog profesora, a da je to dalo neke rezultate? i kome se uopće mogu obratiti ako uzmemo u obzir da ne želim ići direktno Zuboviću jer ima velike šanse da me zapamti i onda namjerno sruši? svi prijedlozi su dobrodošli! :?
Najbolje se javi profesorici Jurišić. A i na kraju semestra postoji anonimna anketa o radu profesora u kojoj možeš iznijeti sve prijedloge, pohvale, a pogotovo primjedbe.

shime

Re: Studentski savjetnici - Filozofija

Post by shime » 23 Nov 2008, 16:14

selena, imas p.m.

shime

Re: Studentski savjetnici - Filozofija

Post by shime » 27 Nov 2008, 12:08

Jedna mala obavijest brucosima! sastanak s prof. Talangom ce biti u petak u 12:45 u dvorani Cakovec. Razlog okupljanja je problem koji je nastao na grckom, te eventualni usputni problemi koji su mozda nastali. vidimo se! :)

Post Reply