Kad narastem želim biti DEMOS!

Forum studenata sociologije Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu
Post Reply
angie

Kad narastem želim biti DEMOS!

Post by angie » 03 Dec 2009, 10:42

Evo još malo pa nestalo... Svi budući akademski građani, navalite... :D

Sve što trebate je poslati životopis i motivacijsko pismo (cca 250 riječi), prava sitnica... Rok za prijavu je 1.12.-1.1. :)

Evo i službene obavjesti!

Poštovani,

Ovim putem želimo Vas upoznati i pozvati na sudjelovanje u novome studentskom projektu na Hrvatskim studijima.

Operacija demos projekt je kojim se želi ustrojiti demonstratorska služba na Hrvatskim studijima. Držimo da bi se tim putem moglo pomoći ne samo studentima i profesorima, nego znatno poboljšati kvalitetu nastave. Također bi najistaknutiji studenti dobili priliku akademskog napredovanja i stjecanja novih iskustava u struci.

Ovaj je projekt poseban po tome što će biti novo edukacijsko iskustvo i za profesore. Profesori koji će sudjelovati u projektu pohađali bi prije početka ljetnog semestra 2010. godine radionicu na temu Što znači imati demosa?, na kojoj bi se govorilo o mogućim demonstratorovim obvezama i kako najbolje iskoristiti novo edukacijsko iskustvo.

Proces studentskih prijava odvijat će se posredstvom voditelja i suradnika na projektu. Studenti će slati svoje životopise i motivacijska pisma zajedno s naznačenim područjem interesa ili ime profesora s kojim bi htjeli raditi te će se u dogovoru sa svakim profesorom odabrati najbolji kandidat.

Projekt će se u ovoj prvoj fazi odvijati samo na trima smjerovima: kroatologiji, komunikologiji i sociologiji.

Nadamo se Vašem odzivu!

Molimo Vas da ako imate bilo kakvih pitanja ili ste zainteresirani za naš projekt, potvrdite svoje sudjelovanje na e-adresu: ruzica_vip@yahoo.com.

S poštovanjem
Ružica Vrdoljak

Post Reply